Skip to main content

Industrieweg 11C - 6562 AP - Groesbeek - Tel: 024-2600092 - info@kaltec.nl

Schroefcompressoren

Schroefcompressoren

ALUP SCK 3-9

Rendabel, eenvoudig en zeer krachtige compressoren

De ALUP SCK 3-9 serie compressoren combineert maximale betrouwbaarheid met minimaal onderhoud. Deze compressoren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen - voor zowel vloer- als tankmontage. Bovendien kunnen ze dankzij hun lage geluidsniveaus eenvoudig worden geïntegreerd in uw werkplaats. Kortom de SCK 3-9 serie biedt uiterst efficiënte compressoren die rendabel en eenvoudig te bedienen zijn.

alup sck03
sonetto


 

 

 

ALUP Sonetto 8-20

Sonetto schroefcompressoren leveren perslucht op een efficiënte manier en werken op een zeer laag geluidsniveau dankzij de solide geluidsisolatie. Het brede aanbod van verschillende modellen en configuraties voldoet aan al uw behoeften voor perslucht. Met de Sonetto 8-20 serie heeft u een efficiënte, betrouwbare en complete oplossing, ontworpen voor uw exacte eisen.

 - Vermogen beschikbaar van 5,5 tot 15 kW (7,5 tot 20 pk).

- 3 drukvarianten; 8, 10 en 13 bar.

- Voorzien van de Infologic2 digitale controller.

- De Sonetto 8-20 is verkrijgbaar als base compressor of met ketel en/of luchtdrogert.

- Bedrijfsklaar geleverd, compleet met koeldroger en ketel.

ALUP SCK 6-15 en ALLEGRO 8-11

Bedrijfsrendement en betrouwbaarheid zijn essentiële criteria bij deze serie sterk presterende compressoren met riemaandrijving

Prestaties en betrouwbaarheid gaan samen met bij de ALUP SCK 6-15 en ALLEGRO 8-11 serie hoogwaardige compressoren met riemaandrijving om aan al uw behoeften te voldoen. Deze serie combineert geavanceerde technologie, afgestemd op uw bedrijfseisen, en is leverbaar voor vloer- en ketelmontage, met vast toerental (SCK 6-15) of variabel toerental (ALLEGRO 8-11) en met of zonder geïntegreerde droger. In het hart van de machine bevind zich een uiterst betrouwbare IP55 motor met riemaandrijving en een onderhoudsarm lucht- en oliekoel systeem, die voor een buitengewoon hoog bedrijfsrendement zorgt. Bovendien zijn de compressoren met een vast toerental uitgerust met het AIR CONTROL besturingssysteem, waardoor het energieverbruik nog verder kan worden geoptimaliseerd.