Skip to main content

Nieuws

Deze schottencompressoren staan bekend om hun zeer grote betrouwbaarheid. Door het ontwerp met minimaal bewegende delen, directe aandrijving en een laag toerental zijn urenstanden van 100.000+ mogelijk. 

  • Bijzonder betrouwbaar
  • Geavanceerd ontwerp

  • Hoge kwaliteit perslucht

  • Direct gedreven
  • Laag geluidsnivo

  • leverbaar in 1,1 - 2,2 - 4kW

01-10-2013

Met trots kunnen wij U mededelen dat vanaf heden KALTEC leverancier is van AERIUS compressoren. De AERIUS 5 tot 37kW schroefcompressoren bieden rendement tegen buitengewoon concurende prijzen. De serie is leverbaar als enkel de compressor, maar ook als compleet perslucht station, samengebouwd met luchtdroger en drukketel. Aerius compressoren zijn betaalbaar en geschikt voor kleine en middelgrote toepassingen: Garage bedrijven, verpakking, drukkerijen, kunstof- hout- en metaalbewerking en meer.

25-03-2013

Sinds begin 2013 kunt U bij KALTEC Compressoren ook terecht voor het hele assortiment van Beko Technologies BV. Beko Technologies betekent "persluchtbehandeling op zijn best". Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert Beko Technologies producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. Beko Technologies biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Voorbeelden hiervan zijn de Drypoint RA koeldrogers en de wel bekende Bekomat condensaat afvoeren.

In de schijnwerper:

ALUP Sonetto Nieuw:

Sonetto 2017 2

De volledig nieuwe ALUP Sonetto  schroefcompressoren bieden optimale prestaties en eenvoudiger onderhoud in een robuust, innovatief pakket.

Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen.