Industrieweg 11C - 6562 AP - Groesbeek - Tel: 024-2600092 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schroefcompressoren


ALUP SCK 3-9 en SONETTO 8-20


Rendabel, eenvoudig en zeer krachtige compressoren

De ALUP SCK 3-9 en SONETTO 8-20 serie compressoren combineert maximale betrouwbaarheid met minimaal onderhoud. De SCK 3-9 zijn elektromechanisch, terwijl de SONETTO 8-20 voorzien zijn van de intelligente ES-99 programma-managementsoftware om de luchtlevering op uw actuele behoefte af te stemmen. Deze compressoren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen - voor zowel vloer- als tankmontage. Bovendien kunnen ze dankzij hun lage geluidsniveaus eenvoudig worden geïntegreerd in uw werkplaats. Kortom de SCK 3-9 en de SONETTO 8-20 serie biedt uiterst efficiënte compressoren die rendabel en eenvoudig te bedienen zijn.

alup sck03 sonetto

 


 

ALUP SCK 6-15 en ALLEGRO 8-11


Bedrijfsrendement en betrouwbaarheid zijn essentiële criteria bij deze serie sterk presterende compressoren met riemaandrijving

Prestaties en betrouwbaarheid gaan samen met bij de ALUP SCK 6-15 en ALLEGRO 8-11 serie hoogwaardige compressoren met riemaandrijving om aan al uw behoeften te voldoen. Deze serie combineert geavanceerde technologie, afgestemd op uw bedrijfseisen, en is leverbaar voor vloer- en ketelmontage, met vast toerental (SCK 6-15) of variabel toerental (ALLEGRO 8-11) en met of zonder geïntegreerde droger. In het hart van de machine bevind zich een uiterst betrouwbare IP55 motor met riemaandrijving en een onderhoudsarm lucht- en oliekoel systeem, die voor een buitengewoon hoog bedrijfsrendement zorgt. Bovendien zijn de compressoren met een vast toerental uitgerust met het AIR CONTROL besturingssysteem, waardoor het energieverbruik nog verder kan worden geoptimaliseerd.

sck img SCK10

 


 

INGERSOLL RAND UP SERIE 4 – 11 kW
Schroefcompressoren

De UP Serie is een volledig uitgeruste schroefcompressor in een geluiddempende omkasting die zorgt dat de klant een betrouwbare en efficiënte persluchtbron heeft voor jaren lang ononderbroken gebruik. De UP Serie is leverbaar met losse appendages als koeldroger, filterstraat en persluchtketel of in de TAS uitvoering met volledig geïntegreerde koeldroger en filterstraat, eventueel gemonteerd op een horizontale 270 of 500 liter ketel. De TAS uitvoering bespaart u ruimte en installatiekosten.

up-serie schroefcompressoren


INGERSOLL RAND NIRVANA SERIE 5,5 & 7,5 & 11 kW
Toerengeregelde Schroefcompressoren

De programmeerbare Unigy toerengeregelde schroefcompressor is leverbaar in vermogens vanaf 5,5 kW. Is er later meer perslucht of een andere werkdruk nodig dan kan deze 5,5 kW machine dankzij de IntelliDrive worden opgewaardeerd naar een 7,5 kW of zelfs 11 kW machine. Een frequentiegeregelde aandrijving zorgt er automatisch voor dat een kleine drukband in het persluchtsysteem wordt gehandhaafd en niet meer perslucht wordt geleverd dan wordt verbruikt. Dit voorkomt onnodig in nullast draaien en energieverspilling. Is geen perslucht nodig, stopt de Unigy direct. Er zijn geen stroompieken bij het starten van de Unigy compressor maar een rustige aanloop dankzij de frequentieregelaar. Dit voorkomt piekbelasting en hoge aanslagen van de energieleverancier. Serviceprogramma's zorgen ervoor dat de compressor in goede conditie blijft tegen lage kosten.

 

nirvana-serie schroefcompressoren


 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de schijnwerper:

ALUP Sonetto Nieuw:

Sonetto 2017 2

De volledig nieuwe ALUP Sonetto  schroefcompressoren bieden optimale prestaties en eenvoudiger onderhoud in een robuust, innovatief pakket.

Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen.